Green-Style
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green-Style

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Copaci blestemati , abisul padurii .

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Yue

Yue

Data de inscriere : 21/12/2009

Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:05 am

-Eh?Ma prosteam?intreba el cu o fata dezorientata , apropiindu-se de el si examinand ce patise.
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

Localizare : Underground

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:09 am

-De ce topaiai in halul ala ? SI mai ziceai ca eu sunt ala drogatu' ... isi dadu ochii peste cap , punand mana in capul lui , sprijinindu'se.
Sus In jos
https://green-life.forumgratuit.ro
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:43 am

-Mda se cheama , evitatul chestiilor prin care tocmai ai trecut tu...mormai el , apoi se aplecaa.
-Lasa-ma sa vad!Il descalta ,apoi incepu sa-i scoata tepii din picioare.
Sus In jos
Reita

Reita

Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:06 am

Reita se plimba prin padure unde ii observa pe baieti
-He he....ce faceti maaaiii????
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:07 am

-Ne-o tragem?Esti cumva gelos?intreba el , in timp ce-l dobori rapid pe brunet la pamant , urcandu-se peste el.
Sus In jos
Reita

Reita

Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:20 am

-Nuh...chiar deloc...succes, va las singuri...acesta se indeparta, continuandu-si plimbarea
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:24 am

-Ah , ce dracu faci ? tipa el , incercand sa se ridice , agitandu'si picioarele . Il prinse de bluza , dorind sa il impinga .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:01 pm

Se ridica singur de pe el , apoi isi ceru scuze:
-Ah scuze...stiam ca va pleca daca ma prefac ca fac asta , functioneaza mereu...
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:19 pm

-Aham , deci voiai sa plece , sau ce ? mormai el , privindu'si picioarele .
-Inca nu ai terminat treaba , continua !
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:22 pm

-Hm yup ai ghicit...ok...zise el ridicandu-i un picior si mai tragandu-i cativa ghimpi.Da vad ca i-ai lua pe toti la rand..
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:24 pm

-Auch , auch , auch ! se planse acesta , ducandu'si o mana spre frunte .
-Voiam sa vad ce ai de gand sa faci , si cum numai tu puteai sari ca un iepure eu am riscat !
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:31 pm

-Eh urmaream un iepure , dar tipetele tale mi-au distras atentia si l-am pierdut...se muta apoi si la celalat picior si mai scoase cativa.
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:36 pm

-Tipetele mele >. < ? Era frumos sa ma anunti unde pleci si te asteptam linistit acolo , oricum , era destul de amuzant sa raman in spatele tau si sa vad cum te prostesti , spuse ultima fraza in soapta .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:38 pm

-Gata am terminat...hm amuzant zici?Si ti-am mai spus ca nu ma prosteam , protesa bosumflandu-se.
Sus In jos
K. Tamaku
Admin
K. Tamaku

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:43 pm

Isi retrase picioarele , tarandu'se pana isi sprijini spatele de un copac, stand tot pe jos .
-Multumesc si da , mie asa mi se parea !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Copaci blestemati , abisul padurii .   Copaci blestemati , abisul padurii . - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Copaci blestemati , abisul padurii .
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green-Style :: º.º Out of City º.º :: Paduri-
Mergi direct la: