Green-Style
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green-Style

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sper sa nu se blocheze liftul ...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Claudia

Claudia

Data de inscriere : 21/12/2009
Varsta : 30
Localizare : Pe Luna :>

Sper sa nu se blocheze liftul ... Empty
MesajSubiect: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 10:53 pm

Am pasit in lift asezandu-mi usor rochita , vrand a apasa pe numarul 14 .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 11:43 pm

Opri usa cu mana , strecurandu-se rapid inautru , apoi privind-o pe fata cu coada ochiului:
-Salut , Clau!
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 11:45 pm

-Yue ? Ah` Buna Yue ! murmur zarindu-l pe baiat .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 11:52 pm

-Ce mai faci?Arat chiar atat de mult ca o fantoma de reactionezi asa?intreba el in timp ce se lipi de unul din peretii liftului.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:03 am

-Poi fac bine , si nu , nu arati ca o fantoma doar ca asa reactionez eu de obicei .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:08 am

Se auzi apoi un zgomot ciudat si liftul se opri:
-Dragut , iar s-a blocat , deci am timp suficienrt ca sa te violez , replica el apropiindu-se mai mult.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:15 am

-Ce sa faci ? spun e razand .
-Stai sa vad daca merge telefonul ...
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:31 am

-Era o gluma , pot sa gasesc parteneri cu mai multa experienta decat tine si fara sa folosesc forta , ma rog o sa ma plictisesc pana se repara liftul.Ofta reluandu-si locul lipit de perete si inchizandu-si ochii.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:34 am

Nu era atenta deloc la ce spunea baiatul .
-Da , da !
Butona telefonul .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:37 am

"Mda ca de obicei , persoane care nu stiu ce e aia o gluma , ah zici ca ar fi bunicameah"Se lasa in jos , atingand podeaua cu fundul , punandu-si capul pe brate.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:41 am

Vedeam ca telefonul nu mai avea semnal as ca l-am aruncat usor jos .
-Eh` dal dreacu` !
-Asa si ce ziceai ? intreb zambind .
Sus In jos
Yue

Yue

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:45 am

-Nimic , vorbeam cu peretii , mormai el , asezandu-si capul mai bine , pentru ca in scurt timp sa adoarma.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:51 am

-Scuza`ma pe mine , dar am vrut sa scapam de aici ...scuze ca nu am fost atenta la ce spuneai.zis eu asezandu-ma jos tinand de fusta .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sper sa nu se blocheze liftul ...   Sper sa nu se blocheze liftul ... Icon_minitime

Sus In jos

Sper sa nu se blocheze liftul ...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Doar o baitsa >.< [sper...]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green-Style :: º.º Camin º.º :: Lift/Scari-
Mergi direct la: