Green-Style
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green-Style

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In trecere prin parc

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Sarani

Sarani

Data de inscriere : 22/12/2009

In trecere prin parc Empty
MesajSubiect: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:56 am

Tocmai chiuleam de la o ora. Ma plimbam linista prin parc pentru ca stiam ca nimeni nu va avea sa ma vada. Eram tare inocenta uneori dar si tare diabolica.
Sus In jos
Claudia

Claudia

Data de inscriere : 21/12/2009
Varsta : 30
Localizare : Pe Luna :>

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:20 pm

Paseam usor pe cimentul tare al parcului , ma uitam in stanga si in dreapta , parcul pustiu @.@ , am scos telefonul care rasuna in poseta , raspunzand :
-Pronto ?
Sus In jos
Sarani

Sarani

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:23 pm

M-am asezat pe o banca, clatinand din picioare. Priveam fascinata cu ele se miscau ritmic. Asteptarea ma plictisea putin caci nu aveam penimeni cu care sa vorbesc.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:34 pm

-Si ... murmuram strambndu-ma .
-Ciao !
-Pff...ma stramb din nou dand din maini plictisita ...
Sus In jos
Sarani

Sarani

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 12:53 pm

Am auzit accentul ciudat al fetei din gara. I-am facut doar cu mana pentru a nu o deranja.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:22 pm

Am zarit o tanara care imi facea cu mana , o cunosteam de undeva , dar nu imi dadeam seama . Ah` era Sarani , i-am raspuns la salut in acelasi mod .
Sus In jos
Sarani

Sarani

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:30 pm

Am asteptat pe banca ca ea sa termine de vorbit la telefon. Ma intrebam ce cauta in parc la ora asta...
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:33 pm

Am inchis telefonul bagandu`l in poseta , apropiindu-ma usor de Sarani .
Sus In jos
Sarani

Sarani

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:42 pm

Am strigat la ea ca sa ma poata auzi.
- Ce cauti aici?
Probabil si ea chiulise de la scoala.
Sus In jos
Claudia

Claudia

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 1:57 pm

-Nu trebuie sa strigi . spun eu fiind foarte aprope de ea .
-Ma plimbam , dar tu ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In trecere prin parc   In trecere prin parc Icon_minitime

Sus In jos

In trecere prin parc
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green-Style :: º.º City º.º :: Parc-
Mergi direct la: