Green-Style
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Green-Style

RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O noapte cu..."peripetii"

In jos 
+2
Kanon
Amy
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Amy

Amy

Data de inscriere : 21/12/2009
Varsta : 28

O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 8:31 pm

Am privit inapoi,incruntandu-ma usor.Mi-am scos mobilul si l-0am inchis apoi m-am apropriat din nou de bar trecandu-mi mana prin par.Ma asezai pe acelasi scaun pe care am stat mai devreme,facandui semne din priviri barmanului sa'mi aduca alt pahar,dar de data aceasta cu putin alcool.
Sus In jos
Claudia

Claudia

Varsta : 30
Localizare : Pe Luna :>

MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 8:34 pm

Am baut usor ginul , privind ringul de dans .
Sus In jos
Amy

Amy

MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 8:38 pm

Energia imi idsparuse rapid,fiind inlocuita putin de sarcasm. Luai usor paharul dand-ul apoi pe gat.Mi-am rezemat capul in palma,infigandu-mi cotul in "tejgheaua" barului privind apoi in jur,putin posomorita.
Sus In jos
Claudia

Claudia

Varsta : 30
Localizare : Pe Luna :>

MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 8:40 pm

M-am intors spunandu-i barmanului sa mai imi aduca un pahar .
Sus In jos
Amy

Amy

MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitimeMar Dec 22, 2009 9:30 pm

M-am ridicat intr'o fractiune de secunda in picioare si m-am apropriat de iesire,cu privirea-n pamant. Cum vazui cine incercase sa ma apeleze pe telefon,seara deja mi se stricase,nu mai avea rost sa mai stau acolo.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noapte cu..."peripetii"   O noapte cu..."peripetii" - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

O noapte cu..."peripetii"
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Un dus in miez de noapte..~Arome seducatoare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green-Style :: º.º City º.º :: Club-
Mergi direct la: